(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Jídlo z jednoho pekáče
Potřebné ingredience
500 g libové plece,750g brambor,1 smetana(tatra mléko),2 cibule,200g eidamu, pepř, sůl, koření na americké brambory, olej.
Postup přípravy
Maso nakrájíme na malé plátky, naklepeme ,osolíme, opepříme . Brambory oloupeme a nakrájíme asi na půl cm. plátky. Cibuli pokrájíme na kolečka. Sýr si nahrubo nastrouháme.
Větší pekáček vymažeme olejem ,poklademe na dno brambory, posolíme a posypeme kořením na americké brambory, cibuli rozložíme na brambory. Na to naklademe plátky masa a dáme péct do trouby(přikrývám alobalem) a pečeme asi 30 minut při 180°C. Pak sundáme alobal, maso několikrát během pečení obrátíme .Když je maso měkké ,posypeme maso strouhaným sýrem a zalijeme smetanou-ještě 10 minut zapečeme.
Výborně chutná se zeleninovým salátem.
Větší pekáček vymažeme olejem ,poklademe na dno brambory, posolíme a posypeme kořením na americké brambory, cibuli rozložíme na brambory. Na to naklademe plátky masa a dáme péct do trouby(přikrývám alobalem) a pečeme asi 30 minut při 180°C. Pak sundáme alobal, maso několikrát během pečení obrátíme .Když je maso měkké ,posypeme maso strouhaným sýrem a zalijeme smetanou-ještě 10 minut zapečeme.
Výborně chutná se zeleninovým salátem.
Připraveno k pečení.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Drahus10
(upraveno)
21. 10. 2014, 8:32
(´ ´)
laskonka333
(upraveno)
26. 8. 2014, 15:50